Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διενεργηθήκαν από τον ΕΟΠΠΕΠ με απόλυτη επιτυχία οι εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑΛ, 1ης περιόδου 2018


Διενεργήθηκαν σήμερα 7/7/2018 με απόλυτη επιτυχία σε έντεκα (11) εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα οι Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.
Οι εξετάσεις αυτές, οι οποίες διενεργούνται για πρώτη φορά από την έναρξη εφαρμογής (Μάρτιος 2017) του νέου θεσμού του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑΛ, οδηγούν στην λήψη Πτυχίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης αντίστοιχης ειδικότητας Επιπέδου 5 με βάση το Εθνικό και το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων.
Στις εξετάσεις, οι οποίες περιελάμβαναν θεωρητικό και πρακτικό μέρος σε αντιστοιχία με τα προγράμματα σπουδών Μαθητείας της κάθε ειδικότητας συμμετείχαν 482 απόφοιτοι δέκα (10) ειδικοτήτων του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ.
Η Διοίκηση του ΕΟΠΠΕΠ ευχαριστεί θερμά όλους και όλες που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχημένη οργάνωση, προετοιμασία και διεξαγωγή των εξετάσεων αυτών.



Κοινοποίηση σε