Skip to main content

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ


Στον εκπρόσωπο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., ως κοινό εκπρόσωπο των εργοδοτικών φορέων στο ΔΣ ΕΟΠΠΕΠ, τακτικό μέλος, επί σειρά ετών, κ Ιωάννη Παπαργύρη, έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας του οργανισμού, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε, χθες, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, μετά την ολοκλήρωση σημαντικών εξεταστικών διαδικασιών. Και αυτός με τη σειρά του γενναιόδωρα το χάρισε στους εργαζομένους.

Η «τύχη» ανέδειξε τους στενούς και καθημερινούς δεσμούς που έχει ο ΕΟΠΠΕΠ με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων στην επίτευξη των στόχων του. Αυτή την καθημερινή συνεργασία επισήμανε και ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ, Σπυρίδων Χρυσανθόπουλος στο καλωσόρισμά του. Αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας, κ Γεώργιος Βούτσινος, που τίμησε την εκδήλωση, υπογράμμισε πως από τα σημαντικότερα επιτεύγματα των τελευταίων ετών στο υπουργείο Παιδείας θεωρεί την εξωστρέφεια που απέκτησε και τις γέφυρες που έχτισε με την αγορά εργασίας, ανοίγοντας τις πόρτες του στους κοινωνικούς εταίρους.

Ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., Γεώργιος Καββαθάς, που τίμησε την εκδήλωση, με τη σειρά του, εξήρε το έργο του ΕΟΠΠΕΠ και την αποτελεσματική συνεργασία που έχουν αναπτύξει οι φορείς σε σημαντικά έργα. Κυρίως επισήμανε στους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, την ανάγκη ενίσχυσης του ΕΟΠΠΕΠ με πόρους για την επίτευξη των κρίσιμων στόχων που του έχουν ανατεθεί και που υλοποιούνται από πραγματικά ολιγάριθμο προσωπικό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας, ο οποίος υπογράμμισε ότι ξεκινάει μια νέα και ουσιαστική συνεργασία με τον ΕΟΠΠΕΠ στο πεδίο των νέων νομοσχεδίων που αφορούν την ίδρυση Ανωτάτης Σχολής Παραστατικών Τεχνών αλλά και στην ίδρυση και λειτουργία των μη κρατικών Πανεπιστημίων στη χώρα μας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ, κ. Γεωργία Ρεμπούτσικα, ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους, για τη συνδρομή και την αποτελεσματική συνεργασία τους, σε όλα τα επίπεδα και κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά για την υπηρεσία του και τη συμμετοχή του στην επίτευξη των στόχων του οργανισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης ο πρόεδρος του ΙΚΥ κ Μιχαήλ Κουτσιλιέρης, ο κ Βαργιάμης Δημήτρης, ΓΓ της ΓΣΕΒΕΕ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συνεργάτες του υπουργείου Παιδείας.




Κοινοποίηση σε