Ενημέρωση: Τη Δευτέρα 14/08/2017 η υποδοχή και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται από 09:00 μέχρι 14:00. Επίσης, από Δευτέρα 14/08/2017 έως και Παρασκευή 18/08/2017, το τμήμα Πιστοποίησης Προσόντων δεν θα δέχεται κοινό. Θα λειτουργεί ΜΟΝΟ η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των υποψηφίων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ..

Για την πληρέστερη ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, λειτουργεί καθημερινά Ανοικτή Γραμμή Επικοινωνίας με τον Πολίτη στο πλαίσιο των εργασιών του Τμήματος Ανάπτυξης και Προβολής Επικοινωνίας.

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Mε σκοπό τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του και τη διασφάλιση αξιόπιστου διαλόγου με τους αποδέκτες του, ο Οργανισμός σας παρέχει τη δυνατότητα να υποβάλλεται έγγραφο παράπονο συμπληρώνοντας ειδικό έντυπο, το «Έντυπο Παραπόνου».

Για το Έντυπο Παραπόνου, πατήστε εδώ.