Skip to main content

Επίσκεψη εργασίας εκπροσώπων Ευρωπαϊκών Εθνικών Σημείων Αναφοράς του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη Διασφάλιση Ποιότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (EQAVET)


eoppep eqavet

Την Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019, στην Αθήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος EQAVET NRPs - 2017 διοργανώθηκαν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. – Εθνικό Σημείο Αναφοράς του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη Διασφάλιση Ποιότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (EQAVET), επισκέψεις μελέτης (Study Visits) εκπροσώπων, της Γραμματείας του EQAVET και των Εθνικών Σημείων Αναφοράς του EQAVET (NRPs) της Φιλανδίας, Κροατίας, Ρουμανίας σε φορείς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (EEK) στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αγίων Αναργύρων (1ο ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων) και στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Αιγάλεω (Ι.Ε.Κ. Αιγάλεω). Σκοπός της δράσης αυτής ήταν η ενημέρωση των εκπροσώπων των Εθνικών Σημείων Αναφοράς του EQAVET σχετικά με τη λειτουργία Δομών ΕΕΚ στην Ελλάδα και η ανταλλαγή καλών πρακτικών στη διασφάλιση ποιότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ΕΕΚ) και ειδικότερα στην παρακολούθηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας.

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ευχαριστεί θερμά το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αγίων Αναργύρων (1ο ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων) και το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Αιγάλεω (Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγάλεω) για την υποδοχή της ξένης αποστολής και την άρτια οργάνωση των επισκέψεων μελέτης.

study visit

Για περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να πατήσετε εδώ.

eu erasmus                                                                                            eqavet



Κοινοποίηση σε