Skip to main content

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ», 3ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020


Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), ανακοινώνει ότι ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», 3ης εξεταστικής περιόδου 2020, ορίζεται η Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020.

Για να δείτε την ανακοίνωση για υποβολή αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις πατήστε εδώ.

Για τις ημερομηνίες διεξαγωγής της 3ης εξεταστικής περιόδου 2020 και τις ειδικότερες λεπτομέρειες συμμετοχής στις εξετάσεις, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τους περιορισμούς που τίθενται από τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα υπάρχει σχετική ενημέρωση των υποψηφίων στις ιστοσελίδες των συναρμόδιων Φορέων Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και ΚΕ.ΜΕ.Α. σταδιακά, το επόμενο χρονικό διάστημα.



Κοινοποίηση σε