Skip to main content

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ


Η Διεύθυνση Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. διοργανώνει διήμερο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα “ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Ο ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ” στις 5-6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το συνέδριο - σεμινάριο απευθύνεται σε συμβούλους σταδιοδρομίας / επαγγελματικού προσανατολισμού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και σχετικούς φορείς και διαμορφωτές πολιτικής στη συμβουλευτική σταδιοδρομίας με στόχο να υποστηρίξει την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και την εφαρμογή καινοτόμων βιωματικών μεθόδων σε θέματα προετοιμασίας των νέων για τα επαγγέλματα και την αγορά εργασίας, αλλά και να προωθήσει την ανταλλαγή καλών πρακτικών και πολιτικών με άλλες ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών επαγγελματικού προσανατολισμού. 

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των προγραμμάτων δράσεων του ΕΟΠΠΕΠ στα Ευρωπαϊκά Δίκτυα Euroguidance και Europass και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. 

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και για την δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής πατώντας εδώ:

https://eoppep.events.podimatas.gr/



Κοινοποίηση σε