Skip to main content

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Π.ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α.

Από σήμερα βρίσκονται στη διάθεση των υποψηφίων οι κατάλογοι θεμάτων για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α .

Το ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ μετά από εισήγηση, της προέδρου της Κεντρικής Εξεταστικής Επιτροπής Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) και Διευθύνουσας Σύμβουλου, κ. Ρεμπούτσικα Γεωργίας, ενέκρινε τους καταλόγους Θεμάτων Θεωρητικής και Πρακτικής κατεύθυνσης με τις απαντήσεις αυτών για 29 ειδικότητες ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και 3 ειδικότητες Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. και αποφάσισε την ανάρτησή τους πάραυτα για την προετοιμασία των αποφοίτων.

Ο κάθε κατάλογος θεμάτων ανά ειδικότητα περιλαμβάνει 150 ερωτήσεις Θεωρητικής κατεύθυνσης κλειστού τύπου και 50 ερωτήσεις Πρακτικής κατεύθυνσης κλειστού τύπου.

‘Ετσι, δίνεται ο εύλογος χρόνος στους ενδιαφερόμενους να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι, απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εδώ και οι ενδιαφερόμενοι, απόφοιτοι Π.ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εδώ.



Κοινοποίηση σε