Skip to main content

Eξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Επάρκειας των «Κομμωτών – Κουρέων» & «Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών»

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 θα διενεργηθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας «Κομμωτών – Κουρέων» και «Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών» αποκλειστικά για τους υποψηφίους που δεν είχαν δηλώσει εξεταστικό κέντρο στην προηγούμενη εξεταστική περίοδο που διενήργησε ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (τον Δεκέμβριο του 2023).

Οι ώρες διεξαγωγής εξετάσεων είναι από 12:00 έως 14:00. Ο χρόνος προσέλευσης των εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα και για τις δύο ειδικότητες, «ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΙΩΝ» και «ΚΟΜΜΩΤΕΣ – ΚΟΥΡΕΙΣ» είναι από τις 11:00 π.μ. έως τις 11:30 π.μ. (το αργότερο).

Εξεταστικά Κέντρα θα λειτουργήσουν για όλους τους υποψηφίους στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, στα αντίστοιχα ΚΔΒΜ της ΓΣΕΒΕΕ, στις παρακάτω διευθύνσεις.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ «ΚΟΜΜΩΤΩΝ – ΚΟΥΡΕΩΝ» ΚΑΙ «ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΔΙΩΝ»

22.09.2024

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

 

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΜAIL

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΑΘΗΝΑ

ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ – ΚΔΒΜ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ

Αριστοτέλους 46, ΤΚ: 10433 - Αθήνα

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

2108544666

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ – ΚΔΒΜ

ΔΟΜΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

 

Κωλέττη 24, ΤΚ: 54627 - Θεσσαλονίκη

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2310545967

Οι υποψήφιοι προσέρχονται στο Εξεταστικό Κέντρο, έχοντας μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Στρατιωτικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο σε ισχύ. Με βάση αυτά τα έγγραφα πραγματοποιείται η διαδικασία ελέγχου ταυτοπροσωπίας.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ τις Οδηγίες προς Υποψηφίους σχετικά με τη διαδικασία των εξετάσεων και τη συμπλήρωση του Εντύπου Εξέτασης και Βαθμολόγησης, πριν την προσέλευσή σας στο εξεταστικό κέντρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να γνωρίζετε τον ΑΦΜ σας, τον οποίο θα συμπληρώσετε στο σχετικό έντυπο εξέτασης και βαθμολόγησης που θα σας διανεμηθεί την ημέρα των εξετάσεων από τους επιτηρητές.

Παρόντες θεωρούνται μόνο οι εξεταζόμενοι, που διαθέτουν τα ανωτέρω έγγραφα και βρίσκονται μέσα στις αίθουσες διεξαγωγής των εξετάσεων, κατά τη λήξη του χρόνου προσέλευσης των εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα.

Όλα τα κινητά πρέπει να είναι απενεργοποιημένα και να παραδίδονται στους Επιτηρητές κατά την είσοδο στην αίθουσα, παραλαμβάνονται δε κατά την αποχώρηση.

Τα προσωπικά αντικείμενα των εξεταζομένων, που δεν είναι απαραίτητα για την εξέταση, συγκεντρώνονται σε χώρο ορατό απ’ όλους.

Επιτρέπεται η χρήση ΜΟΝΟ μπλε στυλό διαρκείας, ενώ απαγορεύεται το διορθωτικό, άλλως μηδενίζεται το Έντυπο Εξέτασης και Βαθμολόγησης.

Υπενθυμίζουμε στους υποψηφίους ότι οι κατάλογοι θεμάτων για τις εξετάσεις, που περιλαμβάνουν και όλες τις σωστές απαντήσεις για την προετοιμασία των υποψηφίων, είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ (πατήστε εδώ)



Κοινοποίηση σε