Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), συνεχίζει τη δυναμική παρουσία του στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo, στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND 2022.

Βίντεο συνοπτικού απολογισμού διετίας, έργου και δράσεων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (στη νοηματική)
Βίντεο συνοπτικού απολογισμού διετίας, έργου και δράσεων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (με υπότιτλους) 

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), ως κεντρικός πυλώνας υλοποίησης της μεταρρύθμισης που δυναμικά εκτυλίσσεται στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση στη χώρα μας, τα τελευταία τρία χρόνια, έδωσε δυναμικό παρόν στο Περίπτερο 14 του Υπουργείου Παιδείας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

eoppep europass eg

Διαδικτυακό Βιωματικό Σεμινάριο, με θέμα: «Δεξιότητες και Προσωπικά Χαρακτηριστικά Διαχείρισης Ζωής και Σταδιοδρομίας σε ένα κόσμο διαρκών μεταβάσεων» για την επιμόρφωση των συμβούλων σταδιοδρομίας των Γραφείων Διασύνδεσης των Πανεπιστημίων, διοργανώνει στις 27-28/1/2022 ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

eoppep europass eg

O Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) συμμετέχει την Πέμπτη 16/12/2021 σε Διαδικτυακή εκδήλωση για μαθητές και αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα: «ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;» που διοργανώνει ο Δήμος Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης και η ΠΥΞΙΔΑ Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

Η κ. Τετραδάκου Βούλη, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Προϊσταμένη Τμήματος Ανάπτυξης Υπηρεσιών και Εργαλείων ΣυΕΠ, Συντονίστρια του Εθνικού Κέντρου Euroguidance, θα παρουσιάσει (στις 2.15μμ) τις Ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης μετά το λύκειο, τις δυνατότητες πιστοποίησης των προσόντων και τα εργαλεία διαχείρισης σταδιοδρομίας του ΕΟΠΠΕΠ.

Στη συνέχεια, η κ Δουλάμη Σταυρούλα, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Προϊσταμένη Τμήματος Επιστημονικής Στήριξης Στελεχών και Φορέων ΣυΕΠ, Υπεύθυνη Εθνικού Κέντρου Europass, θα παρουσιάσει το νέο Europass και τις δυνατότητες που προσφέρει για την ανάδειξη και διασύνδεση των προσόντων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12/2021, ώρες 1μμ-5.30μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο: https://pyxida.org.gr/index.php/events

 

erasmus