Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Σ. ΚΑΙ Π.ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ της Δ.ΥΠ.Α. - 1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2024

O κάθε υποψήφιος εξεταζόμενος της 1ης περιόδου του 2024, των αποφοίτων Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της ΔΥΠΑ και Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (Π.ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. θα μπορεί να ενημερωθεί τηλεφωνικά κατόπιν διαδικασίας ταυτοποίησης για τον τελικό βαθμό και το αποτέλεσμα της εξέτασης της ειδικότητας στην οποία συμμετείχε, στο τηλέφωνο 2102709071 και στο 2102709074. 

Η έκδοση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3, στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων, θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με την χορήγηση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3 το επόμενο διάστημα.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Ρεμπούτσικα Γεωργία θα ήθελε για ακόμα μια φορά να τονίσει ότι κύριο μέλημα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι η άμεση έκδοση αποτελεσμάτων αλλά και ο προγραμματισμός εξετάσεων πιστοποίησης προς εξυπηρέτηση πάντα όσων αναμένουν εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.



Κοινοποίηση σε