Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ – ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΑ.Λ. της 1ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) 1ης περιόδου 2024.

Επιτυχόντες είναι όσοι έχουν επιτύχει και στα δύο μέρη των εξετάσεων, στο Θεωρητικό και στο Πρακτικό μέρος.

Στους επιτυχόντες χορηγείται Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων, καθώς και Βεβαίωση Πιστοποίησης.

Για τον τρόπο παραλαβής των Πτυχίων και των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι όσοι δεν ολοκλήρωσαν επιτυχώς ένα από τα δύο μέρη των εξετάσεων (Θεωρητικό ή Πρακτικό) θα πρέπει να προσέλθουν σε εξετάσεις στο μέρος αυτό, κατά την επόμενη εξεταστική περίοδο.

Ο υποψήφιος προκειμένου να λάβει γνώση του αποτελέσματος από τη συμμετοχή του στις εξετάσεις πιστοποίησης ΕΠΑΛ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ 2024 πρέπει να εισέλθει με τους κωδικούς του από το taxinet στην εφαρμογή epal.eoppep.gr.

Μόλις συνδεθεί θα εμφανιστεί η οθόνη με την ένδειξη:

" Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης για Εξετάσεις Πιστοποίησης Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ. - Αίτηση για εξετάσεις πιστοποίησης μεταλυκειακού έτους - τάξη μαθητείας ΕΠΑΛ."

Το επόμενο βήμα είναι, αφού επιλεγεί το σχετικό πεδίο με την ένδειξη "Συνέχεια", ο υποψήφιος θα μεταβεί στην αίτηση που είχε υποβάλει στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και θα ανατρέξει στο πεδίο 7 "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ".

Επισημαίνεται για τους υποψηφίους που είχαν κατοχυρώσει το ένα μέρος από προηγούμενη εξεταστική διαδικασία, στο πεδίο "Αποτέλεσμα" εμφανίζεται μόνο το αποτέλεσμα από τη συμμετοχή του στην παρούσα εξεταστική διαδικασία

epal 20241 a.

Σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ. και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Γεωργία Ρεμπούτσικα



Κοινοποίηση σε