Skip to main content

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ «ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ» - ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΔΙΩΝ»


Παρακαλούνται όλοι οι υποψήφιοι των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας κομμωτών - κουρέων και τεχνιτών περιποίησης χεριών να διαβάσουν ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγίες (πατήστε εδώ) που αφορούν στη διαδικασία των εξετάσεων που θα διενεργηθούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Στρατιωτικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο σε ισχύ, μπλε στυλό διαρκείας και να γνωρίζουν το ΑΦΜ τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εξετάσεις περιλαμβάνουν ερωτήσεις θεωρητικής και πρακτικής κατεύθυνσης υπό μορφή ερωτήσεων κλειστού τύπου, (πολλαπλής επιλογής, διαζευκτικής απάντησης, σύζευξης ή αντιστοίχισης ή διάταξης) και θα συμπληρώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες από τους υποψηφίους σε έντυπο εξέτασης και βαθμολόγησης (δείτε εδώ το έντυπο) που θα διανεμηθεί στο εξεταστικό κέντρο. Οι επιτηρητές των εξεταστικών κέντρων θα διευκολύνουν τη διαδικασία και τυχόν απορίες.

Οι υποψήφιοι προσέρχονται στο Εξεταστικό Κέντρο στο οποίο δήλωσαν συμμετοχή μέσω της ειδικής εφαρμογής τις παρακάτω ώρες προσέλευσης:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: «ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΙΩΝ»
-
Ημερομηνία εξέτασης: Κυριακή 10.12.2023
-
Ώρα προσέλευσης: 09:00 π.μ. έως 09:30 π.μ. (το αργότερο).
-
Έναρξη εξέτασης: 10:00 π.μ.
-
Διάρκεια εξέτασης: 10:00 έως 12:00 μ.μ.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: «ΚΟΜΜΩΤΕΣ - ΚΟΥΡΕΙΣ»
-
Ημερομηνία εξέτασης: Κυριακή 10.12.2023
-
Ώρα προσέλευσης: 14:00 π.μ. έως 14:30 π.μ. (το αργότερο).
-
Έναρξη εξέτασης: 15:00 μ.μ.
-
Διάρκεια εξέτασης: 15:00 έως 17:00 μ.μ.


 Ευχόμαστε καλή επιτυχία!



Κοινοποίηση σε