Skip to main content

Άλλες Δράσεις


Εθνική Εκπροσώπηση

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011:

Συμμετοχή της Ελλάδας στο 1ο  τομεακό σεμινάριο για τον τομέα του Τουρισμού  του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη διασφάλιση ποιότητας στην ΕΕΚ  (EQAVET) στο Dortmund, στις 8 Δεκεμβρίου  2011.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012:

Συμμετοχή της Ελλάδας στην ετήσια ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη διασφάλιση ποιότητας στην ΕΕΚ  (EQAVET) στη Δανία, στις 29-30 Μαρτίου 2012.

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012:

Συνδιοργάνωση και συμμετοχή της Ελλάδας στο 1ο  ενημερωτικό σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη διασφάλιση ποιότητας στην ΕΕΚ  (EQAVET) στην Αθήνα, στις 10 και 11 Μαΐου  2012.

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012:

Συμμετοχή της Ελλάδας στο 2ο  ενημερωτικό σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη διασφάλιση ποιότητας στην ΕΕΚ  (EQAVET) στο Παρίσι, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2012.

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013:

Συμμετοχή της Ελλάδας στη 1η συνάντηση της  Ομάδας Έργου 2 (W G 2)του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη διασφάλιση ποιότητας στην ΕΕΚ (EQAVET) με θέμα εργασίας: Υποστήριξη των συστημάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη συσχέτιση του Ευρωπαϊκού Πλαισίου για τη Διασφάλιση Ποιότητας (EQAVET) και των υφιστάμενων συστημάτων και εργαλείων διαχείρισης ποιότητας, με στόχο τη διασφάλιση ποιότητας και την ενίσχυση της διαφάνειας και αύξηση της κινητικότητας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, στις Βρυξέλλες, στις 20.2.2013.

14 και 15 Οκτωβρίου 2013:

Συμμετοχή της Ελλάδας στο πρώτο ενημερωτικό σεμινάριο για τον τομέα της Πληροφορικής, που διοργάνωσε το δίκτυο EQAVET στο πλαίσιο του προγράμματος εργασίας του για το 2013-2014, με θέμα τη διασφάλιση ποιότητας στην κατάρτιση για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και την πληροφορική, στο Βερολίνο στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2013.

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013:

Συμμετοχή της Ελλάδας στην 3η συνάντηση της Ομάδας Έργου 2 (Working Group 2) του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη διασφάλιση ποιότητας στην ΕΕΚ (EQAVET) στις Βρυξέλλες, με θέμα εργασίας: Υποστήριξη των συστημάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη συσχέτιση του Ευρωπαϊκού Πλαισίου για τη Διασφάλιση Ποιότητας (EQAVET) και των υφιστάμενων συστημάτων και εργαλείων διαχείρισης ποιότητας, με στόχο τη διασφάλιση ποιότητας καθώς και την ενίσχυση της διαφάνειας, αύξηση της κινητικότητας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

3 και 4 Δεκεμβρίου 2013:

Συμμετοχή της Ελλάδας στη συνάντηση εργασίας (Peer Learning Activity) του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη διασφάλιση ποιότητας στην ΕΕΚ (EQAVET) στo Μπέλφαστ, στην Βόρεια Ιρλανδία, με θέμα εργασίας τον Δείκτη 6 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου για τη Διασφάλιση Ποιότητας (EQAVET) και πιο συγκεκριμένα τη χρησιμοποίηση των αποκτώμενων προσόντων από τα συστήματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, στην Αγορά εργασίας. Στη διήμερη αυτή συνάντηση παρουσιάστηκαν  από τον εκπρόσωπό του ΕΟΠΠΕΠ, τα αποτελέσματα δύο σχετικών με το θέμα ερευνών οι οποίες έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014:

Συμμετοχή της Ελλάδας στην  τελική (4η) συνάντηση της Ομάδας Έργου 2 (Working Group 2) του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη διασφάλιση ποιότητας στην ΕΕΚ (EQAVET) στις Βρυξέλλες, με θέμα εργασίας: Υποστήριξη των συστημάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη συσχέτιση του Ευρωπαϊκού Πλαισίου για τη Διασφάλιση Ποιότητας (EQAVET) και των υφιστάμενων συστημάτων και εργαλείων διαχείρισης ποιότητας, με στόχο τη διασφάλιση ποιότητας καθώς και την ενίσχυση της διαφάνειας, αύξηση της κινητικότητας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

26-27 Μαρτίου 2014:

Το EQAVET) συνδιοργάνωσε με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. το 5ο Ετήσιο Φόρουμ στην Αθήνα

Στις 26-27 Μαρτίου 2014 υλοποιήθηκε το 5ο Ετήσιο Φόρουμ του Ευρωπαϊκού Δικτύου Διασφάλισης Ποιότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (EQAVET) σε συνδιοργάνωση με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Την πλήρη Αναφορά-Έκθεση σχετικά με το Φόρουμ θα τη βρείτε εδώ.

19 και 20 Μαϊου  2014:

Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διαδραστική Μαθησιακή Δραστηριότητα (Peer Learning Activity) του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη διασφάλιση ποιότητας στην ΕΕΚ (EQAVET) στη Βιέννη, Αυστρία, με θέμα: «Η επίδραση των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας στην αρχική επαγγελματική κατάρτιση (The impact of quality assurance systems in initial VET)».

10 Ιουνίου 2014:

Συμμετοχή της Ελλάδας-ως προεδρεύουσας χώρας-στη  συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής (steering committee)  του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη διασφάλιση ποιότητας στην ΕΕΚ (EQAVET) στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

18 Νοεμβρίου 2014:

Συμμετοχή της εθνικής εκπροσώπου στη  15η συνεδρίαση  των μελών της οργανωτικής επιτροπής (steering committee)  του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη διασφάλιση ποιότητας στην ΕΕΚ (EQAVET) στις Βρυξέλλες. (Π. Φιλιπποπούλου)

 



Κοινοποίηση σε