Skip to main content

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων Μεταλυκειακού έτους Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.)


Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων Πιστοποίησης των αποφοίτων της Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. (Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους) όλων των ειδικοτήτων 1ης Περιόδου 2018, όπως αναλυτικά αναγράφονται στον επισυναπτόμενο Πίνακα 1.

Στους/στις επιτυχόντες/ουσες και στους δύο τύπους εξετάσεων (Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους) χορηγείται Πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 12 του ν. 4186/2013 (Α’ 193), όπως ισχύει. Οι αποτυχόντες/ουσες σε ένα από τα δύο μέρη των εξετάσεων (Θεωρητικό ή Πρακτικό) υποχρεούνται να προσέλθουν σε εξετάσεις στο μέρος αυτό κατά την επόμενη εξεταστική περίοδο.

Τα Πτυχία θα είναι διαθέσιμα στο Τμήμα Πιστοποίησης Προσόντων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μετά τις 20 Αυγούστου 2018. Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα Πτυχία τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Εκτός του Πτυχίου, στους/στις επιτυχόντες/ουσες και στους δύο τύπους εξετάσεων χορηγείται «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αποφοίτων του Μεταλυκειακού έτους - Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.)», μετά από αίτηση του/της. Για τη διαδικασία υποβολής αίτησης χορήγησης και παραλαβής της Βεβαίωσης αυτής, θα ακολουθήσει άμεσα νεώτερη ανακοίνωση.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 27 09 141 και 210 27 09 138.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Ελένη Γιαννακοπούλου



Κοινοποίηση σε