Skip to main content

Απονομή Διπλωμάτων στους επιτυχόντες και επιτυχούσες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους- Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. 1ης περιόδου 2019 της περιφέρειας Ηπείρου


aponomi ioannina

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Απριλίου 2019, στα Ιωάννινα στο πλαίσιο της έκθεσης που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων με θέμα «Το ΕΠΑ.Λ. δημιουργεί - 2019», στην οποία παρευρέθηκε η Υφυπουργός Παιδείας κα Μερόπη Τζούφη, απονεμήθηκαν τα Διπλώματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στους επιτυχόντες και επιτυχούσες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους- Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. 1ης περιόδου 2019 της περιφέρειας Ηπείρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Δ/νουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Δρ. Ελένη Γιαννακοπούλου η οποία εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του Οργανισμού εξέφρασε τα συγχαρητήρια και τις ευχές της Διοίκησης του Οργανισμού στις επιτυχούσες και στους επιτυχόντες καθώς και τις ευχαριστίες της στους εκπαιδευτικούς, στο προσωπικό των εξεταστικών κέντρων και στους συνεργάτες του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχή οργάνωση και διεξαγωγή των εξετάσεων αυτών.



Κοινοποίηση σε