Skip to main content

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. αποχαιρετά με θλίψη τον Μιχάλη Κουρουτό


michalis

Mε τιμή και βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Μιχάλη Κουρουτό, τον άνθρωπο που υπηρέτησε με αφοσίωση και δυναμισμό τον Οργανισμό μας, από την ίδρυσή του, ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., εκπροσωπώντας τη ΓΣΕΕ.

Εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής με όραμα και αξίες, συνέβαλε σημαντικά και καθοριστικά στη λειτουργία και το έργο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., στη θεμελίωση και ανάπτυξη του θεσμού της Δια Βίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, στον κοινωνικό διάλογο και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Ως ακούραστος μαχητής ήταν παρών με τη βροντερή του φωνή σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις των διοικήσεων και ένθερμος συμπαραστάτης σε όλους τους αγώνες και τις αγωνίες των εργαζομένων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π..Η απουσία του θα είναι το ίδιο αισθητή και το αποτύπωμά του ανεξίτηλο.

Ο Μιχάλης Κουρουτός σπούδασε μαθηματικά και δίδαξε μέχρι το τέλος της ζωής του, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ, διετέλεσε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας, μέλος του Δ.Σ της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας κατέχοντας τη θέση του Γραμματέα Εκπαίδευσης.

Ολόψυχα εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συνεργάτες του. Συμπαραστεκόμαστε στο βαρύ τους πένθος. Τιμούμε με σεβασμό τη μνήμη του.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.



Κοινοποίηση σε