Skip to main content

Ολοκληρώθηκε σήμερα από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. o 2ο κύκλος εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα, από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., οι εξετάσεις πιστοποίησης 1.900 αποφοίτων των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α., που διενεργήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα στο 2024.

Οι υποψήφιοι που προσήλθαν σε 11 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα είχαν τη δυνατότητα να εξεταστούν με διαφάνεια και εγκυρότητα, σε σύνολο 29 ειδικοτήτων. Κατά την εξεταστική τους διαδικασία διαπιστώνεται εάν ο υποψήφιος κατέχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για την ανταπόκριση στο αντικείμενο σπουδών της ειδικότητας του.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ διασφαλίζονται ποιοτικά για την πιστή εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου με δειγματοληπτικούς ελέγχους στα Εξεταστικά Κέντρα και τα Κέντρα Βαθμολόγησης.

Το εξεταστικό κέντρο ΕΠΑ.Σ Ρέντη επισκέφθηκε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ κα Ρεμπούτσικα Γεωργία, στο οποίο πάνω από 600 εξεταζόμενοι συμμετείχαν στη διαδικασία πιστοποίησης.

Η έκδοση των αποτελεσμάτων, θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, ως πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης να ενημερώνει έγκαιρα τους αποφοίτους που εξετάστηκαν, μέσω της ιστοσελίδας eoppep.gr.

Στους επιτυχόντες, χορηγείται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Πτυχίο επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης επιπέδου 3.




Κοινοποίηση σε