Skip to main content

Συμμετοχή του ΕΟΠΠΕΠ στην 88η ΔΕΘ & στο Youth Festival του Δήμου Ωραιοκάστρου

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) έδωσε δυναμικό παρόν και φέτος στο Περίπτερο 17 του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

Παράλληλα, συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις του Youth Festival που διοργάνωσαν ο Δήμος Ωραιοκάστρου, το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ωραιοκάστρου και η ΑΜΚΕ Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσία της Διευθύνουσας Συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ, Γεωργίας Ρεμπούτσικα και του Προέδρου του ΔΣ κ Σπύρου Χρυσανθόπουλου στο Δήμο Ωραιοκάστρου σηματοδοτούν την προτεραιότητα του ΕΟΠΠΕΠ να βρίσκεται κοντά στους νέους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, υποστηρίζοντας την ενεργή συμμετοχή τους στη λήψη αποφάσεων με συνειδητές και επιθυμητές επιλογές για τη σταδιοδρομία τους, προβάλλοντας παράλληλα τις ευκαιρίες που τους προσφέρει η επαγγελματική εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Youth Festival, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης ΣΥΕΠ, Δρ Δημήτρης Γαϊτάνης ξενάγησε τους νέους στα εργαλεία συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ταυτόχρονα, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της ΔΕΘ, στελέχη της Διεύθυνσης Επικοινωνίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με πολίτες και να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με τις δράσεις του Οργανισμού.




Κοινοποίηση σε