Skip to main content

Πρόγραμμα Πρακτικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2020 της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών», του Εξεταστικού Κέντρου Θεσσαλονίκης


Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τη συνέχιση του Πρακτικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2020, της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών (Ε.Υ.Ο.Α.Μ)» με την κατηγορία Οχήματος CE στο Εξεταστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ως ακολούθως:

Εξεταστικό Κέντρο

Χώρος Εξετάσεων

Ημερομηνίες Εξετάσεων

Αναλυτικό Πρόγραμμα - Εξεταζόμενοι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(ΟΧΗΜΑ CE)

Χώρος δίπλα στο parking βαρέων οχημάτων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (οδός Αναγεννήσεως) - Εύοσμος Θεσσαλονίκης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.10.2021

Ώρα έναρξης: 08.00

Για να δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα Εξετάσεων της Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.10.2021

Ώρα έναρξης: 08.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.10.2021

Ώρα έναρξης: 08.00

Υπενθυμίζουμε ότι:

  • Οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στα Εξεταστικά Κέντρα μία (1) ώρα πριν την έναρξη της εξεταστικής διαδικασίας.
  • Μέτρα κατά COVID 19 - Η είσοδος στο χώρο εξέτασης επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Βεβαίωσης Νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου ή έγχαρτης βεβαίωσης/δήλωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου με τη χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) ή μοριακού ελέγχου (PCR test) που πραγματοποιείται έως και σαρανταοκτώ (48) ώρες πριν την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο. Η δαπάνη για τον διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον εξεταζόμενο. Όμοια υποχρέωση υφίσταται για τους φορείς διοργάνωσης των εξετάσεων/εξεταστικά κέντρα όσον αφορά στο κάθε είδους προσωπικό που απασχολείται με φυσική παρουσία κατά τη διενέργεια των εξετάσεων.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ιωάννα Λυτρίβη



Κοινοποίηση σε