Skip to main content

Περί πρόσκλησης για την παροχή υπηρεσιών ενοικίασης αιθουσών



Περί πρόσκλησης για την παροχή υπηρεσιών ενοικίασης αιθουσών σε πιστοποιημένες από των Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. εκπαιδευτικές δομές με ταυτόχρονη παροχή υπηρεσιών, βιντεοσκόπησης, διαδικτύου και διάθεσης προσωπικού, για την διενέργεια των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων Μη Τυπικής Εκπαίδευσης της 1ης περιόδου 2021.

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια της αποστολής των προσφορών σας μπορείτε εναλλακτικά εκτός ιδιοχείρως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο είτε ταχυδρομικά (με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή μέσω ταχυμεταφοράς), σε κλειστό φάκελο όπου αναγράφονται ευκρινώς τα στοιχεία του/της αποστολέα να αποστείλετε της προσφορές σας και ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

με την ένδειξη:
Προσφορά για την πρόσκληση για την υποβολή προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών ενοικίασης αιθουσών σε πιστοποιημένες από των Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. εκπαιδευτικές δομές με ταυτόχρονη παροχή υπηρεσιών, βιντεοσκόπησης, διαδικτύου και διάθεσης προσωπικού, για την διενέργεια των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων Μη Τυπικής Εκπαίδευσης της 1ης περιόδου 2021 Αρ.πρωτ.32592/1-9-2021



Κοινοποίηση σε