Skip to main content

Πιστοποίηση EFQM


Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι από τους πρώτους οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα (ΝΠΙΔ) που έχει λάβει Διάκριση Αριστείας, σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο Αριστείας EFQM (The European Foundation of Quality Management).

Ειδικότερα, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έχει Πιστοποιηθεί στο 1ο  Επίπεδο Επιχειρηματικής Αριστείας  του Διεθνούς προγράμματος Αναγνώρισης  EFQM “Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία – Committed to Excellence” αφού εκπλήρωσε με απόλυτη επιτυχία όλα τα κριτήρια.

Η ποιότητα συνιστά δέσμευση και εντάσσεται στη στρατηγική του οργανισμού. 
Για την πολιτική ποιότητας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., πατήστε εδώ

Τρία σχέδια ένας στόχος …

Σχέδιο 1: Ευχαριστημένοι Άνθρωποι    Σχέδιο 2: Ευχαριστημένοι Πελάτες   Σχέδιο 3: Φήμη/Αειφορία Οργανισμού

Με στόχο τη βελτίωση της επιχειρηματικής επίδοσης του οργανισμού στον τομέα παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης πελατών, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. δεσμεύεται στην υλοποίηση 3 έργων βελτίωσης βάσει του Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM και της λογικής RADAR

ΕΡΓΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ  1

Προσδιορισμός των κύριων δεικτών μέτρησης της επίδοσης του οργανισμού στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, στο πλαίσιο της βελτίωσης της εσωτερικής επικοινωνίας και του διαλόγου.

 

ΕΡΓΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ 2

Προσδιορισμός των κύριων δεικτών μέτρησης της επίδοσης του οργανισμού στον τομέα των αποδεκτών των υπηρεσιών του, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας του οργανισμού.

 

ΕΡΓΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ 3

Αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για τη βελτίωση της επικοινωνίας του οργανισμού με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και την  ενίσχυση της διαφανούς διαχείρισης της γνώσης και της πληροφορίας.



Κοινοποίηση σε