Skip to main content

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «5ο EU JOBS & MOBILITY ROADSHOW» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.


Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. συμμετείχε στην εκδήλωση «5ο EU JOBS AND MOBILITY ROADSHOW 2021» που διοργάνωσε το ελληνικό Δίκτυο των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2021.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδείξει τις ευκαιρίες που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να εργαστεί κανείς σε άλλο Κράτος Μέλος της.

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. , ως Εθνικό Κέντρο Europass συμμετείχε στην ενότητα της εκδήλωσης, «Δεν Θέλει Κόπο, Θέλει Τρόπο! Ευρωπαϊκή Κατάρτιση - Εργασία – Δεξιότητες» με τους συμβούλους σταδιοδρομίας της Διεύθυνσης Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣΥΕΠ) που ήταν εκεί για να παρουσιάσουν :

«Τις επαγγελματικές δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά για την επιτυχή μετάβαση στην αγορά εργασίας», που ανέλυσε ο κ Δημήτριος Γαϊτάνης, Προϊστάμενος Δ/νσης ΣΥΕΠ ενώ η κ. Σταυρούλα Δουλάμη, Ψυχολόγος-Σύμβουλος σταδιοδρομίας, Συντονίστρια Εθνικού Κέντρου Europass και Προϊσταμένη του τμήματος επιστημονικής στήριξης στελεχών και φορέων ΣΥΕΠ ανέπτυξε τη διαδικασία: «Πως να κάνεις το επόμενο βήμα στη σταδιοδρομία σου με το Europass».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την ενότητα «Δεν Θέλει Κόπο, Θέλει Τρόπο! Ευρωπαϊκή Κατάρτιση - Εργασία – Δεξιότητες» και τις παρουσιάσεις του ΕΟΠΠΕΠ στο σύνδεσμο



Κοινοποίηση σε