Skip to main content

Συμμετοχή του ΕΟΠΠΕΠ σε διαδικτυακή εκδήλωση για μαθητές και αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης


 

eoppep europass eg

O Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) συμμετέχει την Πέμπτη 16/12/2021 σε Διαδικτυακή εκδήλωση για μαθητές και αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα: «ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;» που διοργανώνει ο Δήμος Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης και η ΠΥΞΙΔΑ Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

Η κ. Τετραδάκου Βούλη, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Προϊσταμένη Τμήματος Ανάπτυξης Υπηρεσιών και Εργαλείων ΣυΕΠ, Συντονίστρια του Εθνικού Κέντρου Euroguidance, θα παρουσιάσει (στις 2.15μμ) τις Ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης μετά το λύκειο, τις δυνατότητες πιστοποίησης των προσόντων και τα εργαλεία διαχείρισης σταδιοδρομίας του ΕΟΠΠΕΠ.

Στη συνέχεια, η κ Δουλάμη Σταυρούλα, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Προϊσταμένη Τμήματος Επιστημονικής Στήριξης Στελεχών και Φορέων ΣυΕΠ, Υπεύθυνη Εθνικού Κέντρου Europass, θα παρουσιάσει το νέο Europass και τις δυνατότητες που προσφέρει για την ανάδειξη και διασύνδεση των προσόντων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12/2021, ώρες 1μμ-5.30μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο: https://pyxida.org.gr/index.php/events

 

erasmus

 



Κοινοποίηση σε